Inbox Bizmail – domēna e-pasts ikvienam!


oktobris 1,2012

SIA „Inbokss” šāgada vasaras beigās ir oficiāli izlaidusi jaunu produktu – domēna e-pastu Inbox Bizmail.

Šis produkts, kas ir pieejams pēc adreses www.inbox.eu, ir pasta serviss visiem jebkura domēna īpašniekiem. Vienkāršāk runājot, ja Jūs kādreiz esat iegādājies vai plānojat iegādāties domēna vārdu, piemēram, savas personīgās mājas lapas vai Jūsu kompānijas oficiālās tīmekļa vietnes izveidei (piemēram, www.tavsdomains.lv), tad šobrīd, izvēloties Bizmail servisu, Jūs ātri un viegli varat sākt izmantot arī savu individuālo domēna e-pastu (piemēram, company@tavsdomains.lv). Jūs taču piekritīsiet, ka izmantojot lietišķajiem kontaktiem pastu ar domēna vārdu, Jūs daudz labāk izskatīsieties savu partneru un klientu acīs.

Inbox Bizmail piedāvā visiem saviem lietotājiem:

  • Jūsu domēnu e-pasta nosaukumā;
  • iespēju izveidot neierobežoti daudz pastkastīšu vienam domēnam (piemēram, company@tavsdomains.lv, info@tavsdomains.lv, utt.);
  • 100 GB vietas visa domēna e-pasta darbam;
  • plašas iespējas piemērot individuālus uzstādījumus katrai pastkastītei;
  • intuitīvu interfeisu e-pastu pārvaldīšanai;
  • atsevišķu personalizētu piekļuvi Jūsu domēna pastam;
  • pilnīgu reklāmas trūkumu – ne tikai izmantojot visu servisu, bet arī visās ienākošajās/nosūtītajās vēstulēs;
  • e-pastu sūtīšanu bez jebkādiem ierobežojumiem;
  • augstu pretspama aizsardzības līmeni un pasta pretvīrusu pārbaudi ar Kaspersky Anti-Virus;
  • iespēju individuāli iestatīt pasta noteikumus;
  • drošu piekļuvi pastam caur tīmekļa interfeisu un mobilajām ierīcēm;
  • vieglu integrāciju ar Outlook un citām pasta programmām.

Domēna e-pasta izveides process sastāv no 2 posmiem. Pirmais, kas jāpaveic, ir reģistrācija, kur nepieciešams izveidot piekļuvi (e-pastu) administratoram, caur kuru turpmāk tiks organizēta visa domēna e-pasta pārvaldīšana. Pēc reģistrācijas Jūs automātiski tiksiet novirzīti administrēšanas sadaļā, kur redzēsiet informāciju par nākamo posmu.

Validācija ir domēna e-pasta izveides otrais, t.i., beigu posms. 30 dienu laikā pēc reģistrācijas obligāti jāapstiprina, ka tieši Jūs esat domēna īpašnieks. Šobrīd var izmantot 4 dažādas apstiprināšanas metodes, kas būs pa spēkam pat tam, kas tik tikko sācis lietot internetu. Ievērojiet, ka katrai metodei ir savas tehniskās īpatnības, tāpēc ieteicam izvēlēties validācijai vispirms mūsu ieteiktās apstiprināšanas metodes. Visas instrukcijas par to, kā un kas jādara, tiks ne tikai nosūtītas uz Jūsu reģistrācijas laikā norādīto e-pasta kontaktadresi, bet arī būs pieejamas Inbox Bizmail palīdzības sadaļā.

Kamēr validācija nav beigusies, Jūs varat iepazīties ar praktiski visām mūsu produkta funkcijām, izņemot vēstuļu sūtīšanu un saņemšanu: ar jaunu pastkastīšu izveidi, paroļu noteikšanu, tiesību sadalīšanu starp lietotājiem, izmēru un limitu izmaiņām un ar daudz ko citu. Kad validācija tiks izieta, Jūsu domēna e-pasts uzreiz kļūs pieejams pilnā apjomā.

Ja Jums tomēr būs grūtības, tad katram mūsu lietotājam ir bez maksas pieejams tehniskais atbalsts, ar ko var sazināties, izmantojot atgriezeniskās saites formu vai pa e-pastu info@inbox.eu.

Tiem, kas agrāk jau izmantojis domēna e-pastu, Bizmail piedāvā vieglu un ātru integrāciju, pēc kuras Jums vairs nevajadzēs tērēt savu personīgo laiku vienmuļam un bezgalīgam darbam sava pasta servisa uzturēšanā un programmatūras atjaunināšanā, kā arī bezgalīgai cīņai pret vīrusiem un surogātpastiem.

Inbox Bizmail ir mūsu piedāvājums ikvienam, kas augstu vērtē gan savu laiku, gan mūsu pasta servisa uzticamību un stabilitāti!

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.