SEB, Swedbank, PayPal un kredītkartes fotogrāfiju izdrukas apmaksai!


oktobris 11,2012

Vēl pavisam nesen mūsu produkta Inbox Foto lietotājiem fotogrāfiju izdrukas apmaksai tika piedāvāta tikai Swedbank internetbanka. Taču jau šodien pieejamo samaksas veidu saraksts ir paplašinājies: tika pievienoti tādi varianti kā SEB ibanka, Paypal un VISA/Mastercard/AMEX kredītkartes.

Šai sakarā ir nedaudz mainījies pasūtījuma noformēšanas process. Ja iepriekš Jūs vienā posmā aizpildījāt pasūtījuma formu (ar vienīgo priekšapmaksas metodi) un apstiprinājāt to, tad pašlaik vispirms jāaizpilda un jāapstiprina visa pasūtījumam nepieciešamā informācija un tikai pēc tam var pāriet tieši pie vēlamās samaksas metodes izvēles. Kad Jūs tiksiet līdz samaksas varianta izvēles posmam, Jums tiks piedāvāti 4 apmaksas veidi, un blakus katram no tiem tiks norādīta gala summa.

Šīs izmaiņas kļuva iespējamas, veiksmīgi integrējot Inbox Foto produktā mūsu jauno projektu Inbox Payment – interneta maksājumu sistēmu, kas kontrolē maksājumu pieņemšanu un apstrādi. Patlaban šī sistēma tiek izmantota ne tikai visiem portāla Inbox.lv maksas servisiem, bet arī tiek piedāvāta trešajām personām – partneriem. Uzzināt vairāk par Inbox Payment projektu var sekojot šai saitei vai izmantojot kontaktformu, kas izvietota šeit.

Atgādinām, ka 1 fotogrāfijas izdruka maksā Ls 0.09. Taču, ja Jūs drukāsiet vairāk par 50 foto, 1 fotogrāfija izmaksās tikai Ls 0.07. Izdrukātās fotogrāfijas varēs saņemt jebkurā Latvijas Pasta nodaļā visā Latvijas teritorijā. Pasūtījuma izpildes termiņš ir 2-3 dienas. Gadījumā, ja Jums ir radušās problēmas vai jautājumi par pasūtījumiem, izmantojiet tālruņa numuru +371 28664600 vai e-pastu photoprint@inbox.lv, lai saņemtu atbildes uz jebkādiem Jūsu jautājumiem.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām , . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.