Online spēļu sadaļa ir papildināta ar jaunu spēli – Okeānija!


oktobris 16,2012

Online spēļu sadaļa tikusi papildināta ar jaunu piedzīvojumu spēli – Okeānija. Tā ir spilgta un aizraujoša spēle, kur galveno varoni izmet uz salas okeānā – te viņam jāizdzīvo, jāiegūst salas iemītnieku uzticība un jākļūst par salas gubernatoru.

Jūsu tēla pilnveidošanai un ātrākai mērķa sasniegšanai katram spēlētājam ir iespēja izveidot savu personīgo avatāru, kur Jūs pats izvēlaties tā ārieni, raksturu un apģērbu. Neaizmirstiet par iespēju izmantot ko individuālu savā tēlā, lai labāk iekarotu un stiprinātu savu pozīciju vietējo iedzīvotāju acīs.

Taču nedomājiet, ka viss notiks ļoti viegli un ātri. Salas iedzīvotāji ir ļoti neuzticīgi pret svešiniekiem. Lai iegūtu galveno balvu, vajadzēs daudz pastrādāt – uzcelt savu salu, atrast mežonīgajos džungļos vērtīgus resursus, izdomāt, kā Jūs ražosiet vērtīgu koksni un palīdzēsiet vietējiem iedzīvotājiem – papuasiem. Lai izdzīvotu uz salas, protams, neiztikt arī bez pārtikas produktiem – kukurūzas, tomātiem un citiem augiem. No Jūsu ievāktās ražas būs atkarīgi Jūsu ienākumi, bet par to, kur un kā maksimāli daudz un viegli tos dabūt, vajadzēs nedaudz piedomāt.

Tomēr pats galvenais, par ko vienmēr jāatceras topošajam gubernatoram, ir reputācija. Nodarbojoties ar salas veidošanu, neaizmirstiet par to, ka uz salas ir svarīgas ne tikai noderīgas celtnes, bet arī skaistas ainavas. Par jebkādām interesantām izdomām, palīdzību izsalkušiem dzīvniekiem, laikā ievāktu ražu Jūs varēsiet saņemt īpašas balvas un uzslavas, kas neapšaubāmi noderēs topošajam gubernatoram.

Iegremdējieties īstas noslēpumainas salas pasaulē, kas pilna ar piedzīvojumiem un mīklām, kopā ar Inbox Games.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.