Inbox Foto – jauns pirmās lapas dizains!


marts 5,2013

Pavasara pirmajās dienās Inbox Foto steidzas iepriecināt lietotājus ar jaunu pirmās lapas dizainu. Daudzu jaunumu vidū var izcelt šādas galvenās izmaiņas:

Visa laika garumā, kopš darbojas Inbox Foto, mūsu lietotāji ir ielādējuši milzīgi daudz publisko fotogrāfiju – skaistākās ainavas, visas pasaules pilsētu panorāmas, ekskluzīvi ikdienas dzīves brīži, profesionāli makrouzņēmumi, daba, dzīvnieki, māksla un daudz kas cits. Mūsu redaktora misija ir izvēlēties un parādīt šajā sadaļā vislabākos darbus, kas līdz šim slēpušies Inbox Foto dzīlēs. Izvēlētais Redaktora saraksts tiek atjaunots katru dienu.

  • Labākie foto – lietotāju izvēle, saukts arī „Tops LIKE”.

Šis bilžu un video tops ir sastādīts pēc Inbox Foto lietotāju apkopotajām atsauksmēm. Skatoties publiskos foto, balsojiet par autordarbiem, kas Jums patīk. Fotogrāfijas, kas savāks visvairāk „Like” atzīmju, ieņems goda vietu portāla pirmajā lapā.
Ērtības labad tika maksimāli vienkāršota arī mūsu balsošanas sistēma: par katru foto lietotājs varēs ielikt tikai vienu „Like” atzīmi (ja viņam patīk foto) vai arī atcelt to (ja viedoklis krasi mainās).

Šis tops jaunajā Inbox Foto versijā tika pārveidots. Pēdējo savus foto pievienojušo lietotāju saraksts nomainīts pret atsevišķu sadaļu ar visām ielādētajām bildēm un video, kas sašķiroti pēc pievienošanas datuma. Šī galerija ir pieejama no Inbox Foto pirmās lapas.

Jaunajā dizaina versijā atsevišķa vieta tika atvēlēta foto konkursiem, ko Inbox Foto rīko diezgan bieži. Tagad informāciju par aktīvajiem, jaunajiem un pabeigtajiem konkursiem vienmēr varēs atrast portāla pirmajā lapā. Jāpiezīmē, ka konkursu tēmas tiek izvēlētas tā, lai konkursi būtu vienkārši un interesanti – piedalīšanās katram ir pa spēkam!

Inbox Foto, kā iepriekš, piedāvā pieredzējušiem fotogrāfiem un iesācējiem fotogrāfiju izdrukas pakalpojumus, rediģēšanas instrumentus, efektu pielietošanu, kā arī par brīvu 10 Gb video un foto glabāšanai, kā arī iespēju jebkurā brīdī dalīties ar tiem ar paziņām un draugiem.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Komentāri (2)

  1.  Ilja, Marts 25, 2013  04:22

    Ochenj dazhe neploho

  2.  timur, Marts 14, 2013  11:07

    Хорошая идея, красиво.