“Inbox Foto” – vēl ērtāk un labāk!


aprīlis 8,2013

Pēc tam, kad tika nomainīts portāla pirmās lapas dizains, “Inbox Foto” galerijas ir kļuvušas vēl ērtāk pārskatāmas un vērtējamas. Jā, un tas ir arī tādēļ, ka ieviestas jaunas sadaļas – “Redaktora izvēle”, “Labākie foto” un “Jaunie foto un video”. Savukārt, ieviešot sadaļu “Foto konkursi”, “Inbox Foto” ir kļuvis par ilustrācijām pārbagātu izklaides portālu.

Arī iepriekš “Inbox Foto” bija ļoti ērts un praktisks palīgs bilžu un galeriju arhivēšanā, fotogrāfiju rediģēšanā, efektu izmantošanā. Tas nodrošināja lietotājam iespēju jebkurā brīdī dalīties ar fotogrāfijām un galerijām 10 GB apmērā, turklāt bez maksas. Taču šobrīd “Inbox Foto” bagātīgais saturs kļuvis vēl ērtāk pārlūkojams un vērtējams.

  • Redaktora izvēle

“Inbox Foto” redaktora misija ir izvēlēties un izcelt vislabākās fotogrāfijas – gan no tām, kas līdz šim slēpušās “Inbox Foto” dzīlēs, gan arī no nesen ievietotājām. “Redaktora izvēlē” fotogrāfiju klāsts tiek atjaunots katru dienu.
Kopš darbojas “Inbox Foto”, augšuplādēts vairāk nekā 16 miljoni fotogrāfiju – brīnišķīgas ainavas, pasaules pilsētu skati, unikāli brīži ikdienas dzīvē, profesionāli lielizmēra attēli, kuros iemūžināti dabasskati, dzīvnieki, mākslas dzīves notikumi un vēl daudz kas cits. “Inbox Foto” ir, no kā izvēlēties…

  • Labākie foto

“Inbox Foto” labāko bilžu tops tiek izveidots, balstoties uz skatītāju vērtējumiem – tās fotogrāfijas, kas savāks visvairāk “Patīk!”, ieņems goda vietu portāla pirmajā lapā.
Skatoties publiskos foto, ikviens autorizēts “Inbox” lietotājs var balsot ar “Patīk!”. Par katru fotogrāfiju lietotājs ar savu “Patīk!” varēs balsot tikai vienu reizi, kā arī varēs šo “Patīk!” atcelt, ja nu tomēr viedoklis par šo bildi ir mainījies.

  • Jaunie foto un video

“Inbox Foto” pirmajā lapā tagad ir iespējams pārskatāmi aplūkot sadaļu, kurā ievietotas pašas jaunākās ielādētās bildes un video. Jaunumu sadaļa tiek nepārtraukti atjaunota un visas tajā esošās fotogrāfijas iziet pre-moderāciju, tātad Inbox Foto redaktors seko līdzi, lai fotogrāfijas saturs atbilstu ētiskām normām.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Komentāri (3)

  1.  Malva, Maijs 10, 2013  14:09

    Jā ir ok!

  2.  Gints, Aprīlis 11, 2013  05:19

    Izklausās labi.

  3.  Ivars, Aprīlis 10, 2013  23:19

    Patīk bildēt dabas skatus…..