Inbox Foto: jauns fotogrāfiju caurskatīšanas lappuses dizains


jūlijs 22,2013

No jūlija sākuma ir pieejama Inbox Foto kārtējā versija, kas vainago dizaina projekta globālo modernizāciju. Visas produkta lappuses ir ieguvušas vienādu izskatu, izmēru un navigāciju.

Būtiskas izmaiņas aktuālajā versijā ir skārušas lappusi ar izvēlētās fotogrāfijas caurskatīšanu albumā – informācija tikusi maksimāli sagrupēta divos augšējās izvēlnes punktos – „Rediģēšana” un „Iestatījumi”. Atsevišķa vieta tika atvēlēta arī efektiem.

Pēc noklusējuma efekti, kas tiek izmantoti fotogrāfijām, tagad ir noslēpti zem uzraksta „Efekti”. Logu noformējums darbam ar visiem efektiem tagad izskatās vienāds.

Vispopulārākās darbības ar fotogrāfijām, tādas kā „Slaidu šovs”, „Nosūtīt saiti uz šo foto/video”, „Pasūtīt druku” un „Pievienot favorītiem”, tika nodalītas atsevišķi – tām ir savas piktogrammas.

Zem foto, tāpat kā agrāk, tiek novietots autora apraksts, citu lietotāju komentāri, kā arī dati par caurskatīšanu skaitu, faila oriģinālais nosaukums un cita noderīga informācija. Balsot var ar zaļo pogu „Patīk”.

Skatoties jebkuru foto, ekrāna apakšā tagad tiek parādīts panelis ar visu fotogrāfiju sarakstu šajā albumā.

Jaunajā versijā ir ieviesti vairāki produkta darbības uzlabojumi. Tika izlabota punkta „Lejupielādēt oriģinālu” funkcionēšana. Tagad šī funkcija piedāvā lejupielādēt augšupielādētā foto oriģinālu bez vēlāk izmantotiem efektiem. Tāpat arī palielināts arhivēto un caur FTP augšupielādēto failu apstrādes ātrums.

Dizaina izmaiņas ir skārušas lappuses „Favorīti”, „Pasūtījumu grozs”, jaunu foto augšupielādēšanas formu un lappusi ar saglabātiem e-pastu pielikumiem.

Gadījumā, ja pēc Inbox Foto veiktajām izmaiņām Jūs nevarēsiet atrast ierastās funkcijas, apmeklējiet sadaļu „Palīgs” vai nosūtiet savu jautājumu tehniskajam atbalstam uz feedback@inbox.lv. Mēs noteikti Jums palīdzēsim!

Pateicamies par labām atsauksmēm un novēlējumiem. Ceram, ka jaunais dizains atvieglos darbu un katram būs pa prātam!

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.