„Inbox.lv” – mēs par mazo biznesu!


oktobris 21,2013

Nereti esam dzirdējuši – ka mazie un vidējie uzņēmumi ir Latvijas ekonomikas stūrakmens. Piekrītot šai domai, „Inbox.lv” ir kļuvis par iniciatīvas „Atbalsti mazo biznesu” draugu – gan popularizējot šo kustību, gan nodrošinot īpaši mazajiem un vidējiem noderīgu servisu.

„Mazajam biznesam galvenais ir maksimāli efektīvi izmantot pieejamos līdzekļus un cik vien iespējams optimizēt savus izdevumus. Tieši tāpēc esam izveidojuši e-pasta servisu „Inbox Bizmail”, ko var izmantot ikviens domēna īpašniekam, atbrīvojoties no nepieciešamības uzturēt pašiem savu e-pastu serveri un personālu, kas to apkalpo,” skaidro SIA „Inbokss” Pārdošanas vadītājs Andis Kulinskis.

Pakalpojumam pieejama gan bezmaksas, gan maksas „Premium” versija. Detalizētāks pakalpojuma apraksts un izcenojumi ir pieejami šeit – pārliecinies, ka tas patiesi ir izdevīgi!

„Mazā biznesa diena” ir viena diena gadā, kad īpaša uzmanība tiek pievērsta Latvijas mikro un mazajiem uzņēmumiem. Tajā piedalīsies visi interneta vietnē www.mazabiznesadiena.lv reģistrētie uzņēmumi, kuri būs aicināti arī uz dalību semināros.

Šī iniciatīva aizsākās pērnā gada rudenī un tās organizators ir biedrība „Latvijas Mazo un vidējo uzņēmumu forums”. Mazā biznesa diena norisināsies 2013.gada 16.novembrī visā Latvijā. Šajā dienā ikviens būs aicināts izteikt savu atbalstu Latvijas mazajiem uzņēmumiem ar uzslavu vai padomu, gan pirkumiem vai pasūtījumiem.

Mēs vēlamies redzēt aizvien vairāk mazo biznesu zeļam un plaukstam!

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.