Internets kļūst svarīgāks nekā televīzija


novembris 5,2013

Ir pienācis ne vien tumšais laiks, bet arī apkures sezona – periods, kad atsevišķas komunālo izdevumu pozīcijas pieaug, kādēļ ar budžetu jārīkojas apdomīgāk. Tieši tādēļ izlēmām aptaujāt Latvijas iedzīvotājus par to, ko tad viņi darītu, ja vajadzētu sākt taupīt. Kā izrādījās, tad naudas ekonomijas labad vismazāk gribētu atteikties no interneta.

Kamēr tikai katrs 50 „Inbox Polls” aptaujātais teica, ka ikdienas tēriņu mazināšanai varētu pārtraukt abonēt internetu, tikmēr daudz biežāk, tas ir, katrs desmitais respondents minēja, ka drīzāk varētu mazināt tērēt par izklaidēm ārpus mājas vai atteiktos abonēt televīzijas maksas kanālus.

„Internets ir kļuvis par mūsu ikdienas neatņemamu daļu – gan digitālo ierīču, kuru skaits nemitīgi pieaug, dēļ, gan arī tādēļ, ka nereti daudz vairāk varam ietaupīt iegādājoties produktus vai veicot dažādus pakalpojumus tiešsaistē,” skaidro SIA „Inbokss” Mārketinga vadītāja Poļina Nazarova.

Tāpat 41% „Inbox Polls” respondentu norāda, ka ikdienā pavisam noteikti nevarētu iztikt bez interneta, bet vēl 26% nevarētu iztikt bez mobila tālruņa pakalpojumiem – iespējas piezvanīt un nosūtīt īsziņas.

Informācija par pētījumu: Uzņēmuma SIA „Inbox” ar virtuālo rīku Inbox Polls veiktajā pētījumā aptaujāti vairāk nekā 1100 interneta lietotāju 2013.gada oktobrī.

Šis ieraksts tika publicēts Ziņas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.