Inbox Mobile – daudzkrāsainas tēmas un citi uzlabojumi OS Android lietotājiem


februāris 11,2015

Vēl vairāk krāsu, iespēju un mūsdienīguma! Šāds moto ir mobilās aplikācijas Inbox.lv jaunajai versijai 5.0, kas kopš šīgada sākuma ir pieejama visiem, kas izmanto telefonus uz operētājsistēmas Android bāzes.

Tagad lietotāji var paši mainīt mobilās versijas tēmas krāsu. Plaša dažādu krāsu gammu izvēle ir pieejama aplikācijas iestatījumos. Katrs, kam ir apnikuši pelēkie toņi, varēs izvēlēties īsto krāsu, vispiemērotāko ērtai strādāšanai vai mirkļa noskaņojumam.

Vēl viens jauninājums ir izvēlnes poga „Atzīmēt visus e-pastus kā izlasītus”. Šī funkcija noderēs visiem, kas nevēlas tērēt laiku katra jauna e-pasta meklēšanai, atvēršanai un lasīšanai mapē. Visi jaunie e-pasti izvēlētajā mapē tiek atzīmēti kā izlasīti pēc šīs pogas nospiešanas. Operācija var prasīt zināmu laiku, taču tā nebloķē darbu ar aplikāciju.

Kārtējā nozīmīgā pārmaiņa ir spilgts, moderns, ērts un reizē vienkāršs dizains. Atjaunotajam lietotāja interfeisam tika izmantoti jauna vizuālā dizaina material design standarti – šis dizains ir pieejams Android versijā 5.0.

Starp daudzajām vizuālajām izmaiņām izceļas šādi:

  • poga „Rakstīt e-pastu” ir pārvietota labajā apakšējā stūrī un tagad izskatās kā piktogramma – aploksne ar plusiņu;
  • nospiežot pogu „Izvēlne” kreisajā augšējā stūrī, tiek izbīdīts panelis ar pastkastītes standarta pogām – sākumā tiek attēlotas visas sistēmas mapes, pēc tam lietotāja mapes. Tepat ir pieejama arī kontu pārvaldīšana – pārslēgšanas starp kontiem un jaunu kontu pievienošana;
  • meklēšana, filtri, dzēšana, „Atzīmēt kā”, „Pārvietot uz” un citas opcijas novietotas labajā augšējā stūrī;
  • vēstules pārlūkošanas režīmā labajā augšējā stūrī tika pievienota atsevišķa poga „Atbildēt”, kas izskatās kā bultiņa. Visas pārējās funkcijas – „Izdzēst”, „Pārvietot uz”, „Atbildēt visiem”, „Pārsūtīt”, „Pārsūtīt kā pielikumu” un „Ziņojuma avots” – tika sagrupētas blakus esošajā izvēlnē;
  • jauna e-pasta izveides formā labajā augšējā stūrī tagad varēs redzēt jaunu lidmašīnas piktogrammu, kas aizvietoja līdz šim izmantoto pogu „Sūtīt ziņojumu”. Pa labi no tās atrodas visiem zināmā „saspraude” ātrai failu pievienošanai e-pastam. Tādas funkcijas kā „Pievienot CC/BCC” un „Atlikt sūtīšanu” tagad ir slēptas blakus esošajā izvēlnē.

Iespējams, kādu no šiem jauninājumiem varētu realizēt vēl labāk – izmantojiet atsauksmes formu aplikācijas iestatījumos, lai nosūtītu mums savus komentārus un piedāvājumus. Lūdzam pievērst uzmanību, ka šajā formā tagad ir iespējams nosūtīt izstrādātājiem arī failus. Inbox.lv komanda vienmēr priecājas, saņemot no lietotājiem vēlmes, komentārus un jaunas idejas – tas padara aplikāciju Inbox.lv ar katru dienu vēl labāku!



Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.