Tvnet, NRA, Kursors.lv, LSM, LA.lv un citi jaunumi lapā www.inbox.lv!


marts 17,2017

     Š.g. februāra sākumā portāls Inbox.lv pārsteidza savus lietotājus ar jaunu, mūsdienīgu un košu pirmo lapu, kas ikvienam piedāvā daudzpusīgu ziņu klāstu, jaunu produktu izvēlni, izmaiņas veicot autorizāciju e-pastā un responsīvu dizainu, kas automātiski pielāgojas izmantotās ierīces ekrāna izmēriem.

     Kopš jaunā dizaina atklāšanas pagājis vien mēnesis, taču šī mēneša laikā esam veikuši dažādus tehniskus uzlabojumus un izmaiņas. Pirmkārt, tika optimizēts pirmās lapas ielādēšanas process – tagad uz datoriem, planšetdatoriem un mobilajām ierīcēm lapa strādā daudz ātrāk nekā iepriekš. Otrkārt, esam papildinājuši lapā pieejamos ziņu avotus – ja iepriekš Jums bija pieejami jaunumi no portāla Diena un KasJauns, tad tagad Inbox.lv pirmajās lapas latviešu valodas interfeisā pieejamas arī ziņas no Tvnet.lv, NRA.lv, Kursors.lv, LSM.lv, Vesti.lv un LA.lv, savukārt krievu valodas interfeisā esam pievienojuši jaunumus no Tvnet.ru, Vesti.ru un LSM.lv.

  Treškārt, uzklausot Jūsu atsauksmes un ieteikumus, esam nomainījuši dažus komponentus, ikonas un tekstus, kā arī ir salabojām tās lietas, kas Jums šķita neērtas un nesaprotamas. Jāatzīmē arī tas, ka tagad ikvienam ir pieejamas jaunas spēles lapā mgames.lv, kuras var spēlēt izmantojot mobilās ierīces pārlūkprogrammu. Ceram, ka mūsu veiktie uzlabojumi spēs kaut nedaudz atvieglot un padarīt ērtāku Jūsu ikdienu.

Ja Jums rodas kādi jautājumi vai priekšlikumi – rasktiet uz feedback@inbox.lv. Paldies!

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.