Aktuālākās ziņas 6 dažādās valodās – ieskaitot Igauņu!


septembris 19,2017

   Dienu no dienas, vadošais portāls Latvijā – Inbox.lv dodas aizraujošā ceļojumā pa aktuālāko ziņu pasauli, lai spētu informēt savus lietotājus par interesantākajiem konkrētās dienas notikumiem. Mūsu portāla ziņu TOPS sevī iekļauj pašas nozīmīgākās un aktuālākās dotā momenta ziņas, kas sadalītas vairākās kategorijās pēc to satura.

    Mūsu īpašā “odziņa” ir tas, ka inbox.lv pirmās lapas ziņas ir pieejamas 6 valodās (latviešu, krievu, angļu, lietuviešu, igauņu un spāņu) un tāda valodu daudzveidība ir reti sastopama kaut kur citur. Vēlamies uzsvērt, ka Igaunijas portāla Mail.ee pirmajā lapā ziņu pamats ir veidots no populārākā ziņu portāla Igaunijā – POSTIMEES pieejamajiem jaunumiem, kuri lasāmi arī krievu valodas versijā, no portāla RUS.POSTIMEES.

    Mēs esam gandarīti par to, ka mums izdevies atjaunot pirmo lapu ne tikai Latvijā (inbox.lv) un lietuvā (inbox.lt), bet sākot ar š.g. 12. septembri arī Igaunijā (mail.ee), bet ar šiem jaunumiem mūsu ceļojums vēl nav beidzies – portāla tehniskais departaments turpina savu darbu pie ziņu attēlošanas algoritmiem, lai uzlabotu līdzīgu ziņu uzrādīšanu un meklēšanu ziņu provaideros.

Ja Jums ir kādas idejas vai vēlmes saistībā ar mūsu portālu un pirmo lapu, lūdzu rakstiet uz feedback@inbox.lv – mēs priecāsimies dzirdēt Jūsu domas.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.