Custom email address with your company name (info@yourdomain.com)


August 21,2022

(Latvian)

WWW.INBOX.EU piedāvā e-pastu ar jūsu uzņēmuma vai projekta nosaukumu!

To var ikviens ! Lai izveidotu pastkastīti ar jūsu izvēlēto nosaukumu, nemaz nav jābūt IT speciālistam. Izveides process sastāv no 3 soļiem:

1.solis – reģistrējies sistēmā inbox.eu https://www.inbox.eu/lv/signup/business
Izveidojiet savu administratora kontu, no kura pārvaldīsiet sava uzņēmuma pastkastīti. Izvēlieties sadaļu “Atvērt biznesa Inbox”. Reģistrācijai jums būs nepieciešama kāda no jūsu e-pasta adresēm (piemēram, @inbox.lv , @gmail.com vai jebkura cita), kā arī jūsu uzņēmuma mājas lapas nosaukums/domēns.
Izveidoto piekļuvi jūs izmantosiet, lai pārvaldītu visus jūsu domēna e-pastus, piemēram, pievienosiet jaunus lietotājus, kā arī pārvaldīsiet šo lietotāju paroles maiņas un uzstādījumus.

2.solis – domēna validācija https://www.inbox.eu/lv/signin/business
Pēc veiksmīgas domēna reģistrācijas, ejiet uz sadaļu “ienākt administratora vadības panelī”. Lai varētu turpināt darbu un pievienot vēl e-pasta adreses, mums jāpārliecinās, ka jūs tiešām esat šī domēna īpašnieks.
Ir pieejamas divas domēna validācijas metodes https://help.inbox.eu/category/10195
Mēs iesakām jums izmantot vienkāršāko validācijas metodi – MX ieraksts. Ja jums ir mājas lapa, tad šī validācijas metode neietekmēs tās darbību. MX ieraksts ir nepieciešams, lai nodrošinātu e-pasta darbību (e-pasta nosūtīšanai un saņemšanai).
Pievienojot MX ierakstu = mx.inbox.eu, jūsu e-pasts sāks darboties inbox.eu sistēmā. Šo ierakstu nepieciešams pievienot sistēmā, kur tika reģistrēts un iegādāts jūsu esošais domēns, piemērām, nic.lv, godaddy.com u.c.

Lietotāji, kuriem jau ir domēna e-pasta adrese – pieejama migrācija!
Ja jums ir uzņēmuma e-pasts, piemēram, G-Suite/Google/Yandex vai citā vietā, un jūs vēlaties pāriet un izmantot inbox.eu ar savu pašreizējo adresi, tas ir iespējams, pārnesot vecās vēstules uz inbox.eu servisu. Jums ir nepieciešams validēt domēnu ar TXT ierakstu, tas apstiprinās, ka jūs esat attiecīgā domēna īpašnieks un ļaus sinhronizēt e-pasta saturu. Pārbaudiet, vai visas nepieciešamās e-pasta vēstules ir veiksmīgi pārnestas uz jauno servisu un tad varat arī pievienot MX ierakstu un sākt darbu ar e-pastiem inbox.eu servisā.
Pārbaudiet kādi ieraksti ir pievienoti jūsu domēnam un vai domēns ir validēts – to varat redzēt sadaļā “domēna validācija”
Ja veiksiet sava e-pasta sinhronizāciju, tad arī lietotāji ģenerēsies automātiski.
E-pasta pārnešanu iespējams veikt no jebkuras sistēmas (yandex, mail.ru, g-suite, gmail), izmantojot IMAP protokolu. G-suite un gmail.com lietotājiem esam sagatavojuši instrukciju, kādas darbības veikt , lai veiksmīgi pārietu no vienas sistēmas uz otru.
https://help.inbox.eu/?keyword=sync_google_custom_domain
https://help.inbox.eu/?keyword=sync_gmail_personal

3.solis – jūsu e-pasta izveide.
Kad jūsu domēns ir validēts ar MX vai TXT ierakstu – jūs varat izveidot savu e-pastu. Ejiet uz sadaļu “Lietotājs” un izvēlēties “Izveidot “. Lietotāja vārda izvēle ir brīva jūsu improvizācija, kā arī lietotāju skaitam nav ierobežojumu.
Mēs piedāvājam arī automātisku e-pastu izveidi, izmantojot CSV failu. Caur šo failu uzreiz tiek ģenerēts lietotāja vārds, parole, vārds un uzvārds. Faila piemēru atradīsiet sadaļā “Importēt”.

Tas arī viss! Reģistrācija, validācija, e-pasta izveide vai e-pasta pārnešana. Tieši 3 soļi līdz jūsu e-pasts ar jūsu izvēlētā domēna nosaukumu ir gatavs darbam uzreiz pēc izveides.

Papildus varat uzstādīt IMAP (pieeja e-pastam izmantojot outlook, iOs mobile email, u.c.), izveidot 5 aliasus (aizstājvārdus) katram jūsu e-pastam, kā arī izmantot mobilo aplikāciju inbox.eu un sūtīt neierobežotu e-pastu skaitu visas dienas garumā.

Izmēģiniet! Mūsu tehniskais atbalsts vienmēr gatavs palīdzēt!


Rakstiet – info@inbox.eu

WWW.INBOX.EU

Inbox.eu email!

This entry was posted in Uncategorized, News. Bookmark the permalink.

Comments are closed.