Inbox.lv – the most visited website in Latvia in 2023!


March 15,2024

Teju visa 2023. gada garumā Latvijas apmeklētāko interneta vietņu topā, līdera pozīciju noturēja portāls Inbox.lv, liecina starptautiskā interneta pētījumu un tehnoloģiju uzņēmuma Gemius dati.

Gemius.lv par interneta vietni uzskata visas tās interneta vides platformas, kurās sastopama konkrētā zīmola auditorija un Gemius mērījumu kodi (piemēram, mājas lapa, mobilā aplikācija, video).

“Inbox.lv komanda jau daudzu gadu garumā izzina un respektē mūsu lietotāju vajadzības un vēlmes. Rezultātā mēs radām produktus un pakalpojumus, kuri ir visērtākie un drošākie tieši Latvijas iedzīvotajiem. Tiešā saikne ar lietotājiem ļauj mums veiksmīgi konkurēt gan Latvijas mediju tirgū gan ar starptautiskajiem spēlētājiem elektronisko pakalpojumu vidē,” skaidro Inbox.lv īpašnieks Andris Griķis.

2023. gada janvārī Inbox.lv sasniedza rekordlielu auditoriju – 917 000 apmeklētāju, bet no aprīļa līdz gada beigām saglabāja stabilu apmeklētāju skaitu, vidēji aptuveni 850 000 katru mēnesi. Andris Griķis, Inbox.lv īpašnieks atceras, ka arī 2022. gadā Inbox.lv bija Latvijas apmeklētākais portāls un decembra mēnesī portāla apmeklētāju skaits sasniedza astoņsimt septiņdesmit divus tūkstošus.

This entry was posted in About our products, News and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.