“Lietotāja profils” – centrālā vieta, kurā glabājas dati par lietotāju


maijs 30,2013

Pavisam nesen personīgās informācijas rediģēšana bija pieejama pasta “Uzstādījumos”. Pašlaik šīs informācijas glabāšanai un pārvaldīšanai tika izveidota atsevišķa pilnīgi jauna sadaļa ar nosaukumu “Lietotāja profils”. Tieši uz šejieni no pasta uzstādījumiem tika pārvietoti tādi dati kā ar paroles maiņu un atjaunošanu saistītā informācija, reģistrācijas dati, konta dzēšana u.c.

“Lietotāja profils” ir centrālā vieta, kurā glabājas visi nepieciešamie dati par lietotāju. Ar laiku datu klāsts šajā sadaļā tiks papildināts. Jau šobrīd šeit var atrast jaunu informāciju: uzskaites ieraksta reģistrācijas datumu, IP adresi un pēdējās veiksmīgās reģistrācijas datumu.

Ieiet “Lietotāja profilā” var no jebkura Inbox.lv produkta. Pēc veiksmīgas autorizācijas jebkurā Inbox.lv produktā lietotāja vārds labajā augšējā stūrī, blakus pogām “Palīgs” un “Iziet” izskatās kā saite, uzklikšķinot uz kuras, tiks atvērts lietotāja datu sadaļa.

Ik reizi, ieejot “Lietotāja profilā”, jāievada parole papildu drošības nolūkos. Parole būs jāievada atkārtoti arī tad, ja šī sadaļa paliks atvērta ilgāku laiku.

Darba ātrumam un ērtībai var izmantot pogu “Atpakaļ”, kas atrodas “Lietotāja profila” izvēlnes apakšā. Šī poga vienmēr pārvietos atpakaļ pie iepriekš izmantotā servisa.

Ieeja “Lietotāja profilā” ir pieejama arī sadaļā “Uzstādījumi” katrā Inbox.lv servisā.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Uncategorized ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.