Inbox.lv atbalsta godīgu eiro ieviešanu


decembris 12,2013

Daudzi apņemas ar jauna gada pirmo dienu sākt jaunu dzīvi. Protams, ikvienam šāda apņemšanās satur ko savu, īpašu, taču 2014. gada 1. janvārī visi Latvijas iedzīvotāji, vai viņi to vēlas, vai ne, sāks jaunu dzīvi vismaz finanšu jomā!

Iedzīvotāju bažas par to, ka eiro ieviešana varētu izraisīt cenu kāpumu, ir saprotamas un izskaidrojamas. Kaut arī pētījumi un citu valstu pieredze pierāda, ka ietekme uz cenu palielināšanos ir tikai 0,2-0,3%, mūsu valsts iedzīvotāji jau sen dara likmi uz veselīgu skepticismu. Pareizi gan ir! Tāpēc arī tika organizēta iniciatīva „Godīgs eiro ieviesējs”.

Šo iniciatīvu atbalstījušie uzņēmumi garantē, ka neizmantos eiro ieviešanu, lai palielinātu savu preču vai pakalpojumu cenas.

Portālam Inbox.lv arī ir vairāki maksas pakalpojumi – piemēram, pastkastīte Inbox Mail+ ar papildu privilēģijām vai Inbox Files+ – papildu apjoms failu glabātavā, un, protams, reklāmas risinājumi. Mēs esam no lielajiem Latvijas uzņēmumiem, un mēs atbalstām godīgu un transparentu biznesa praksi. Tieši tāpēc mēs arī esam kļuvuši par projekta www.godigseiroieviesejs.lv dalībniekiem.

Visi projekta dalībnieki, tai skaitā arī Inbox.lv, apņemas norādīt visu preču un pakalpojumu cenas gan airo, gan latos līdz pat 2014. gada 30. jūlijam, kā arī nodrošināt godīgu konvertāciju pēc oficiālā kursa: 1 EUR = 0.702804 LVL.

Papildus tam veikalos, kas piedalās iniciatīvā, ir uzlīmes „Godīgs eiro ieviesējs”. Inbox.lv arī izvietoja šā projekta logo savās lappusēs ar papildu (maksas) pakalpojumu piedāvājumu. Iniciatīvas partneru skaita palielināšanās ļauj cerēt, ka pāreja uz eiro Latvijas iedzīvotājiem būs pēc iespējas mierīgāka. Visus uzņēmumus, kas pievienojušies šai iniciatīvai, varēs atrast šeit.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.