Ir pieejama uzlabota mobilā versija Inbox Mail 4.2.


janvāris 7,2014

Inbox.lv komanda ir uzmanīga pret visiem lietotāju aizrādījumiem un vēlmēm, tāpēc tā pastāvīgi strādā, uzlabojot mobilo versiju. Piedāvājam Jums pēdējo versiju Inbox Mail 4.2 visiem viedtālruņiem ar Android – šis atjauninājums jau ir pieejams caur Google Play. Pēdējie atjauninājumi padarīs Jūsu darbu ar mobilo versiju vēl vienkāršāku un ērtāku.

No svarīgiem uzlabojumiem gribētos īpaši izcelt pievienoto pastkastītes vidžetu. Vidžets ir neliela programma, kas atrodas uz tālruņa darbvirsmas un ir paredzēta tiešai informācijas atveidei. Citiem vārdiem, izmantojot vidžetu, Jūs varat pārbaudīt savus e-pastus ar vienu pirksta pieskārienu – nav nepieciešams atvērt aplikāciju, ierakstīt paroli utt.

Lai pievienotu vidžetu, jānospiež uz ekrāna un jātur, kamēr parādīsies vidžetu izvēlne, no kuras varēs izvēlēties Inbox.lv vidžetu.

Nākamais svarīgais uzlabojums ir iespēja izvēlēties saņēmējus no tālruņa adrešu grāmatas. Lai to izdarītu, nospiediet uz plusiņa pa labi no saņēmēja adreses ievadīšanas lauciņa – atvērsies tālruņa kontaktu saraksts, un Jums atliks tikai izvēlēties vajadzīgo. Protams, šis uzlabojums darbojas tikai tiem kontaktiem, kuriem papildus tālruņa numuram ir ievadīta e-pasta adrese.

Lai ērtāk strādātu ar mapēm, tika pievienota sānu izbīdāma izvēlne ar visu mapju sarakstu. Lai tā parādītos, tikai jānovelk ar pirkstu no ekrāna kreisās malas uz vidu.

Bez tam, tagad ir arī iespēja veidot jaunas mapes. Lai to izdarītu, mapju saraksta lapā Jums jānospiež telefona kreisā poga, kamēr parādīsies funkcija „Pievienot mapi”.

Un pēdējais, taču ne mazāk patīkams papildinājums tiem lietotājiem, kuriem ir pievienots vēstuļu paraksts: tagad tas tiek atveidots arī mobilajā versijā rakstītajās vēstulēs.

Inbox.lv komanda pateicas visiem lietotājiem par aktīvu dalību mobilās versijas uzlabošanā. Mēs, tāpat kā līdz šim, būsim priecīgi saņemt Jūsu komentārus, vēlmes un informāciju par problēmām e-pastā feedback@inbox.lv.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Komentāri (4)

  1.  Juris, Marts 23, 2015  10:09

    Labais

  2.  aleksandr, Marts 21, 2015  13:28

    Наверное удобно.

  3.  fjodors kims, Marts 9, 2015  17:56

    paldies

  4.  fjodors kims, Marts 9, 2015  17:54

    Спасибо