Izmaiņas mapes „Miskaste” darbībā


oktobris 8,2014

Inbox Mail pastā tika ieviesti tehniskie uzlabojumi, kas saistīti ar mapi „Miskaste”. Šo izmaiņu dēļ radās šādi jaunumi darbā ar izdzēstiem e-pastiem:

  • Izdzēsto e-pastu atjaunošana notiek tikai mapē „Ienākošie”

    Ja iepriekš izdzēstais e-pasts pēc atjaunošanas tika ievietots atpakaļ mapē, kurā tas ir bijis pirms dzēšanas, tagad e-pasts tiks pārvietots mapē „Ienākošie” un sašķirots pēc saņemšanas datuma.

  • Izdzēstie e-pasti vairs netiek svītroti

    Iekļūstot „Miskastē”, e-pasti vairs netiks attēloti kā svītroti. Vienīgais apzīmējums, ka atvērtais e-pasts atrodas „Miskastē”, būs blakus e-pasta tēmai, ko varēs redzēt, atverot e-pastu.

  • Pēc dzēšanas e-pasti saglabā savu statusu

    Izdzēstais e-pasts „Miskastē” netiks automātiski atzīmēts kā izlasītais – saglabāsies statuss „izlasīts/neizlasīts”, kas paliks tāds pats arī atjaunošanas gadījumā.

  • „Miskastē” kļuva pieejama paplašināta meklēšana

    Paplašināta meklēšana tagad ir pieejama visās pastkastītes mapēs, arī „Miskastē”.

  • Izdzēsto e-pastu šķirošana

    E-pasti mapē „Miskaste” vairs netiek grupēti pēc mapēm, no kurām tie tika izdzēsti. Visi e-pasti tiek attēloti vienā sarakstā, kas pēc noklusējuma tiek šķirots pēc saņemšanas datuma. Nepieciešamības gadījumā šķirošanu var izmainīt, tāpat kā pārējās mapēs.

  • Standarta mapes „Trash” izmantošana IMAP lietotājiem

    Ja iepriekš, izmantojot pasta klientu darbam pēc IMAP protokola, izdzēstie e-pasti vienmēr tika attēloti kā svītroti un izvietoti tajās mapēs, no kurām tika dzēsti, tagad darbam ar izdzēstajiem e-pastiem jāizmanto standarta mape „Trash”.



Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi ar birkām . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.