Inbox.lv uz LG Smart TV – projekts oficiāli slēgts.


janvāris 15,2015

2012. gada 1. novembrī Latvijas e-pasta dienests Inbox.lv kopā ar kompāniju LG Electronics palaida pirmo pasta aplikāciju pasaulē SMART televizoriem – INBOX. Šīs aplikācijas galvenais mērķis bija piedāvāt portāla Inbox.lv lietotājiem vēl vienu jaunu veidu, kā piekļūt e-pastam – savā televizorā, guļot uz dīvāna un skatoties savus iemīļotākos raidījumus un filmas.

Sakarā ar to, ka lietotāji dod priekšroku e-pasta izmantošanai tieši datorā vai mobilajā tālrunī, 2015. gadā šis projekts tika slēgts, kas nozīmē to, ka Inbox aplikācija tika noņemta no visiem LG Smart TV televizoriem.

Ja Jūs aktīvi izmantojāt Inbox.lv uz sava LG Smart TV televizora – nebēdājaties! Mums ir alternatīvs variants, kas būs tik pat vienkāršs un ērts! Šis alternatīvais variants ir pasta programmas uz Jūsu Smart televizora, kuras darbojas ar POP3/IMAP protokolu palīdzību. Lai izmantotu savu Inbox e-pastu uz kādas no pieejamajām pasta programmām, Jums ir jāuzstāda sekojoši iestatījumi, kurus varēsiet atrast šeit.

Kā arī – neaizmirstiet, ka ikviens var lejupielādēt un izmantot Inbox.lv mobilo aplikāciju, kas darbojas uz tālruņiem ar Android vai iOS operētājsistēmu!

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas. Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.