Inbox Mobile – 2016. gada relīzes apskats!


decembris 28,2016

     2016. gads strauji tuvojas beigām un Inbox komanda vēlas sirsnīgi pateikties visiem portāla lietotājiem un sevišķi – Inbox.lv mobilo aplikāciju izmantotājiem! Līdz 2016 gada beigām Inbox.lv mobilās aplikācijas lietotāju skaits sasniedzis aptuveni 100 tūkstošus nedēļā, kas ir par 25% vairāk nekā pērn. Kopumā, pēdējo divu gadu laikā mobilās aplikācijas lietotāju skaits ir palielinājies gandrīz divas reizes, kas liecina par to, ka aplikācija tagad ir vēl ērtāka un lietotājiem draudzīgāka. Jāatzīmē, ka Inbox aplikācija lielai daļai lietotāju ir kļuvusi par neiztrūkstošu ikdienas sastāvdaļu, jo neatkarīgi no laikapstākļiem, svētku dienām u.c. faktoriem, netiek novērotas īpašas auditorijas apjoma izmaiņas.

    Šī gada nozīmīgākie jaunievedumi Android tālruņu lietotājiem ir avatāru atveidošana mobilajā aplikācijā un Inbox Kalendāra sinhronizācija uz tālruņa iebūvētā kalendāra. Tajā pašā laikā – liela uzmanība tika vērsta arī uz aplikācijas darbības stabilizēšanu dažādās mobilajās ierīces, īpaši uz Xiaomi tālruņiem, kuriem pirms inbox.lv lietotnes izmantošanas nepieciešams veikt papildus darbības tālrunī. Šogad, lielas pūles tika veltītas arī tam, lai pilnvērtīgi strādātu sinhronizācija, kura, kā iepriekš minēts, īpaši nepieciešama Inbox Kalendāra darbībai mobilajās ierīcēs ar inbox.lv aplikācijas starpniecību.

     iOs tālruņu lietotājiem Inbox.lv mobilajā aplikācijā šogad tika ieviesta jauna funkcionalitāte – auto-complete funkcija, kas jaunas vēstules sastādīšanas brīdī Jums palīdz ātrāk ievadīt saņēmēja e-pasta adresi kā arī ļauj dalīties ar video failiem izmantojot mobilo lietotni. Arī šoreiz, iOs sistēmas atjauninājumi sagādāja mums jaunus pārsteigumus, bet pateicoties talantīgajai lietotnes izstrādātāju komandai,  inbox.lv aplikācijas darbība uz iOS 10 tika atjaunota ļoti īsā laika periodā.

Inbox.lv augstu novērtē savu lietotāju lojalitāti – Jūsu atzinums mums ir augstākā kaluma balva! Arī nākošajā gadā mēs cītīgi strādāsim pie Android un iOs aplikāciju atjaunināšanas, uzlabošanas un jaunu funkcionalitāšu pievienošanas.

 

Atgādinām, ka Inbox.lv mobilā aplikācija bez maksas ir pieejama lejupielādei Google Play Store un iTunes veikalos.

Šis ieraksts tika publicēts Jaunumi, Ziņas ar birkām , . Pievienot grāmatzīmēm tā pastāvīgo saiti.

Comments are closed.